5tudia

Menu

Madeleine

Madeleine Petter-Koper

In 2017 ben ik de opleiding gaan volgen aan de Nederlandse Keramiek opleiding in Gouda. Daar begon ik als groentje in de klei en keramiek, maar wist al lang dat dit een passie was, waar ik steeds meer over wil leren.

Als startende keramist sta ik open voor alle feedback en daarom is het juist zo fijn om met vier andere keramiek vriendinnen een collectief te vormen.

Het is voor mij heel belangrijk dat ik om advies kan vragen en dat we met elkaar kunnen sparren. Ik leer heel veel van deze vier ervaren keramisten en vind het heel fijn dat ik met hen mag samen werken.

Ik heb een eigen atelier aan huis in Hillegom. In deze mooie ruimte geef ik lessen en maak ik verschillende werkstukken. Zowel op het gebied van draaien als ook met handvormen. Werken met klei is rustgevend, creatief en technisch tegelijk en er is nog zoveel te ontdekken.

Op dit moment doe ik het extra leerjaar “draaien” bij de Nederlandse Keramiek opleiding, waarbij je extra technieken leert om grotere werkstukken te draaien, andere vormen te maken en te werken met porselein klei.

Deze kennis breng ik weer in, binnen ons collectief.

Wilt u meer weten over mij en mijn werkstukken, breng dan een bezoek aan www.keramiekdezonnehoek.nl.

Ga terug naar de homepage.